Cosul meu

0

Crema lichida pentru pantofi neagra Kiwi Shine & Protect 75 ml

AcoMarket va recomanda, crema lichida pentru pantofi neagra Kiwi Shine & Protect 75 ml ingrijeste si improspateaza pielea pantofilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

994 Lei
Crema lichida pentru pantofi neagra Kiwi Shine & Protect 75 ml
Cantitate:


Crema lichida pentru pantofi neagra Kiwi Shine & Protect 75 ml ingrijeste si improspateaza pielea pantofilor. Este un produs ce contine ceara carnauba care hraneste, protejeaza si confera stralucire incaltamintei.

Adauga opinia ta

Pret 9,94 Lei
Brand KIWI
Tip CREMA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.