Cosul meu

0

Detergent de vase Fairy Max Power Lamaie cu tehnlogie anti-scurgere 450 ml

AcoMarket va recomanda detergentul de vase Fairy Max Power Lamaie cu tehnlogie anti-scurgere, un detergent cu o formula concentrata, ce indeparteaza eficient grasimea.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1215 Lei
Detergent de vase Fairy Max Power Lamaie cu tehnlogie anti-scurgere 450 ml
Cantitate:


 Detergent de vase Fairy Max Power Lamaie cu tehnlogie anti-scurgere 450 ml cu formula sa concentrata este uimitor de eficient in curatarea urmelor de ulei, a grasimilor, resturilor de alimente si incrustatiile carbonizate. Fairy Lemon se utilizeaza cu succes in spalarea farfuriilor, paharelor, tacamurilor si oalelor. Detergentul de vase Fairy Lemon 450 ml lasa vasele stralucitor de curate si emana o aroma proaspata.

Adauga opinia ta

Pret 12,15 Lei
BRAND FAIRY
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Parfum CITRICE
Tip produs MANUAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.