0729.300.293
Luni-Vineri: 8-16

Cosul meu

0

Spray dezinfectant Igienol Multi Action Mar Verde 750 ml

AcoMarket va recomanda spray-ul dezinfectant Igienol Multi Action Mar Verde, dezinfecteaza in siguranta orice suprafata, inclusiv pe cele cu care intra copiii in contact.

Disponibilitate: In stoc

1897 Lei


Spray dezinfectant Igienol Multi Action Mar Verde 750 ml dezinfecteaza in siguranta orice suprafata (gresie, faianta, capacul WC, vas WC, olita, clante, tastatura, mouse, intrerupator, galeata de gunoi, robineti, dus), inclusiv pe cele cu care intra copiii intra in contact. Dizolva grasimea si depunerile de sapun. Nu contine clor. Distruge in proportie de 99,9% microbii.

Adauga opinia ta

Pret 18,97 Lei
brand ALTELE
Forma SPRAY
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.