0729.300.293
Luni-Vineri: 8-16

Cosul meu

0

Dezinfectant universal multisuprafete Hygienium cu pompita 750ml

AcoMarket va recomanda dezinfectantul universal multisuprafete Hygienium, fara clor, cu actiune bactericida si fungicida.

Disponibilitate: In stoc

919 Lei
Dezinfectant universal multisuprafete Hygienium cu pompita 750ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Dezinfectantul universal multisuprafete Hygienium 1l este un produs ce se utilizeaza ca dezinfectant pentru suprafete si obiecte sanitare (robineti, dusuri, toalete, etc. ) plasate in spatii private sau publice. Dezinfectantul Hygienium este avizat de Ministerul Sanatatii, nu contine clor si prezinta efect bactericid si fungicid. Pentru dezinfectarea suprafetelor se foloseste produsul nediluat, se lasa sa actioneze 30 de minute, apoi se clateste cu un burete umed. Pentru curatarea suprafetelor se utilizeaza produsul sub forma diluata.

Adauga opinia ta

Pret 9,20 Lei
brand HYGIENIUM
Forma LICHID
Cantitate 250 - 750 ml
Tip de suprafata UNIVERSAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.