Cosul meu

0

Detergent automat Persil Regular 60 spalari 6kg

AcoMarket va recomanda detergentul automat Persil Regular, indeparteaza cele mai dificile pete lasand hainele pline de prospetime.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

6900 Lei
Detergent automat Persil Regular 60 spalari 6kg
Cantitate:


Detergent automat Persil Regular, este un detergent universal, sub forma de pudra, care patrunde in profunzimea tesaturilor si cu ajutorul formulei imbunatatite cu enzime ajuta la dizolvarea imediata si indepartarea celor mai dificile pete inca de la inceputul spalarii. Tehnologia germana ofera rezultate exceptionale chiar si la temperaturi scazute de spalare. Detergentul Persil pastreaza culorile vii si lasa hainele invaluite de prospetime.

Adauga opinia ta

Pret 69,00 Lei
Brand PERSIL
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 50-55
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.