Cosul meu

0

Odorizant betisoare Areon Home Perfume Vanilla 150 ml

AcoMarket va recomanda odorizantul sub forma de betisoare Areon Home Perfume Vanilla, confera incaperilor un parfum persistent de durata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3350 Lei


Odorizantul sub forma de betisoare Areon Home Perfume Vanilla confera incaperilor un parfum persistent de durata. Aroma de vanilie absoarbe mirosurile neplacute emanand un parfum dulce, proaspat si sofisticat. Este potrivit atat pentru casa, cat si pentru birou. Flaconul se amplaseaza pe o suprafata orizontala. Nu expuneti la lumina directa a soarelui.

Adauga opinia ta

Pret 33,50 Lei
Brand AREON
Tip BETISOARE
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.