Cosul meu

0

Folie de aluminiu Fino 30 m

AcoMarket va recomanda folia de aluminiu Fino, are o lungime de 30 m, fabricata din aliaj de aluminiu de cea mai buna calitate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1449 Lei
Folie de aluminiu Fino 30 m
Cantitate:


Folia de aluminiu Fino are o lungime de 30 m, fabricata din aliaj de aluminiu de cea mai buna calitate, este foarte flexibila si are o rezistenta ridicata. Ajuta la pastrarea gustului si mirosului natural al alimentelor. Permite o coacere uniforma a alimentelor fara a murdari cuptorul sau gratarul, mentinand temperatura acestora pentru mult timp, fara ca alimentele sa isi piarda prospetimea si gustul. Poate fi folosita ca folie protectoare pentru aragaz.

Adauga opinia ta

Pret 14,49 Lei
Brand FINO
Tip produs FOLIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.