Cosul meu

0

Folie de aluminiu Fino 10 metri

AcoMarket va recomanda folia de aluminiu Fino, are o lungime de 10 m, fabricata din aliaj de aluminiu de cea mai buna calitate, este foarte flexibila si are o rezistenta ridicata, fiind cea mai usoara si sigura solutie, nelipsita din bucataria dumneavoastra.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

610 Lei
Folie de aluminiu Fino 10 metri
Cantitate:


Folia de aluminiu Fino are o lungime de 10 m, fabricata din aliaj de aluminiu de cea mai buna calitate, este foarte flexibila si are o rezistenta ridicata. Folia aluminiu Fino are o lungime de 10 m ajuta la pastrarea gustului si mirosului natural al alimentelor. Permite o coacere uniforma a alimentelor fara a murdari cuptorul sau gratarul, mentinand temperatura acestora pentru mult timp, fara ca alimentele sa isi piarda prospetimea si gustul.

Adauga opinia ta

Pret 6,10 Lei
Brand FINO
Tip produs FOLIE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.