Cosul meu

0

Detergent universal Rivex Casa Spring Fresh 1l

AcoMarket va recomanda detergentul universal Rivex Casa Spring Fresh 1l, un produs cu o formula speciala care are la baza sistemul de absorbtie activa a murdariei. Curata usor si rapid orice suprafata lavabila din locuinta dumneavoastra.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1150 Lei


Detergent universal Rivex Casa Spring Fresh 1l este un produs cu o formula speciala care are la baza sistemul de absorbtie activa a murdariei. Detergentul universal Rivex Casa Spring Fresh 1l curata usor si rapid orice suprafata lavabila din locuinta dumneavoastra. Este ideal pentru curatarea podelelor si suprafetelor mari, chiar si pentru cele mai delicate cum ar fi marmura, ceramica. Acestea raman stralucitoare, iar parfumul unic va improspata aerul din casa ta pentru lunga durata. Uscare rapida. Nu necesita clatire.

Adauga opinia ta

Pret 11,50 Lei
Brand RIVEX
Forma LICHID
Cantitate 751 ml - 1 L
Tip de suprafata PARDOSELI

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.