Cosul meu

0

Detartrant Clasic Nufar 1000 ml

AcoMarket va recomanda detartrantul Clasic Nufar 1000 ml, previne depunerile de piatra, curata si igienizeaza, obiectele sanitare devenind stralucitor de curate, fara depuneri de piatra sau de rugina.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1180 Lei


Detartrant Clasic Nufar 1000 ml, prin continutul de ingrediente active cu eficienta sporita, produsul curata si indeparteaza rapid si fara efort depunerile de calcar si petele de rugina din interiorul vasului de toaleta si de pe alte obiecte sanitare din faianta. Utilizarea zilnică a produsului previne formarea depunerilor de piatra. Detartrant Clasic Nufar 1000 ml contine parfum de lamaie.

Adauga opinia ta

Pret 11,80 Lei
Brand NUFAR
Forma LICHID
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.