Cosul meu

0

Detergent manual Dero Ozon 1.8 kg

AcoMarket va recomanda detergentul manual Dero Ozon, indeparteaza excelent petele si emana o prospetime de lunga durata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1797 Lei
Detergent manual Dero Ozon 1.8 kg
Cantitate:


Detergentul manual Dero Ozon, este un detergent pudra, destinat spalarii manuale a rufelor, ce contine o cantitate mica de inalbitor, pentru a-i spori super puterile de curatare. Actiunea sa este una delicata, astfel incat culorile tesaturilor nu vor fi afectate. Hainele vor emana un miros proaspat ca aerul de munte.

Adauga opinia ta

Pret 17,97 Lei
Brand DERO
Tip MANUAL
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 15-20
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.