Cosul meu

0

Burete de teflon Fino 1/set

AcoMarket va recomanda buretele de teflon Fino 1/set, un burete ideal pentru spalarea vaselor si a accesoriilor din bucatarie, precum si din baie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

250 Lei
Burete de teflon Fino 1/set
Cantitate:


Buretele de teflon Fino 1/set este un burete ideal pentru spalarea vaselor si a accesoriilor din bucatarie, precum si din baie. Este un accesoriu de nelipsit din casa fiecarei gospodine. Util pentru a freca cratitele patate de mancare sau cu fundul ars de la mancare, precum si pentru curatarea suprafetelor fine.

Adauga opinia ta

Pret 2,50 Lei
Brand FINO
Bucati/set 1 / SET
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs BURETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.