Cosul meu

0

Balsam rufe Semana Azure Sparkle 250 ml

AcoMarket va recomanda balsamul de rufe Semana Azure Sparkle, alegerea perfecta pentru haine moi, catifelate si parfumate.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

369 Lei
Balsam rufe Semana Azure Sparkle 250 ml
Cantitate:


Balsamul de rufe Semana Azure Sparkle este alegerea perfecta pentru haine moi, catifelate si parfumate. Formula super concentrata dureaza mai mult si invaluie tesaturile cu parfumuri si ingrediente atent selectionate doar pentru confortul tau personal.

Adauga opinia ta

Pret 3,69 Lei
Brand SEMANA
Tip AUTOMAT
Forma LICHID
Tip ALBE SI COLORATE
Cantitate 101 - 250 ml
Parfum TROPICAL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.