Cosul meu

0

Crema maini Dove Purely Pampering cu Unt de Shea si Vanilie 75 ml

AcoMarket va recomanda, crema pentru maini Dove Purely Pampering, contine unt de shea si vanilie, ingrediente care hranesc pielea in profunzime, o regenereaza si o parfumeaza discret.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

690 Lei


Crema pentru maini Dove Purely Pampering contine unt de shea si vanilie, ingrediente care hranesc pielea in profunzime, o regenereaza si o parfumeaza discret. Imbogatita cu un complex de nutriente DeepCare - un amestec de nutrienti proprii pielii si ulei cu acizi grasi Omega, crema Dove Purely Pampering catifeleaza pielea redandu-i elasticitatea si fermitatea.

Adauga opinia ta

Pret 6,90 Lei
Brand DOVE
Tip produs CREMA HIDRATANTA
Pentru ADULTI
Utilizare ZI
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.