Cosul meu

0

Crema Anti-Age Intens Restructuranta 45+ Gerovital H3 Classic 50 ml

AcoMarket va recomanda crema Anti-Age Intens Restructuranta 45+ Gerovital H3 Classic 50 ml,cu o formula inovatoare, foarte eficienta, special creata pentru tenurile mature.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

4640 Lei


Crema Anti-Age Intens Restructuranta 45+ Gerovital H3 Classic 50 ml are o formula inovatoare, foarte eficienta, special creata pentru tenurile mature. Contine ingredienti biomimetici ( uleiuri, grasimi, ceruri naturale) cu mare putere de reconstructie. Complexul Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G are efecte antirid de durata. Aplicarea cremei se face seara, dupa o demachiere corecta, prin masare pana la absorbtie completa.

Adauga opinia ta

Pret 46,04 Lei
Brand GEROVITAL
Tip ten NORMAL
Pentru PENTRU EA
Utilizare FEMEI
Cantitate < 250 ml
Tip produs CREMA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.