Cosul meu

0

Aparat de Ras pentru barbati BIC Flex 5 Classic, 3 bucati

AcoMarket va recomanda, Aparatul de ras pentru barbati BIC Flex 5 Classic foloseste cinci lame mobile cu arcuri care intra in actiune individual pentru a distribui si absorbi uniform presiunea pe piele

4815 Lei
Aparat de Ras pentru barbati BIC Flex 5 Classic, 3 bucati
Cantitate:


Aparat de Ras pentru barbati BIC Flex 5 Classic, 3 bucati asigura un barbierit eficient la un pret foarte avantajos. Cele cinci lame nano-tech mobile se adapteaza individual la fiecare contur pentru o experienta perfecta a barbierutului si o clatire rapida. Lama de precizie incorporata in partea superioara a aparatului de ras este instrumentul ideal pentru abordarea zonelor greu accesibile, precum sub nas. Ideal pentru tundere si trimming, contureaza cu claritate marginile pentru a-ti atinge stilul preferat si pentru a mentine perciunile laterale. Capul pivotant mono-directional se inclina la un unghi de 40°, astfel incat sa raspunda miscarilor tale. Manerul greu si cauciucat ofera confortul si control dorit in orice pozitie (chiar si cu mainile ude) și sfera de echilibru din partea superioara ofera un extra-control de precizie oriunde va veti barbieri. Asteptati-va, de asemenea, la o alunecare ultra-neteda datorita benzii lubrifiate imbogatite cu Aloe Vera si Vitamina E.

Adauga opinia ta

Pret 48,15 Lei
BRAND BIC
Tip produs APARAT RAS
Pentru ADULTI
Tip ten MIXT
Nr. lame 5

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.