Cosul meu

0

Aparat de Ras pentru barbati BIC 3 Action, 3 lame

AcoMarket va recomanda, Aparatul de ras pentru barbati BIC 3 Action este alegerea perfecta pentru performante avansate ale barbieritului (in comparatie cu aparate de ras cu doua lame), care este nu doar eficient, dar si acceptabil ca pret.

430 Lei
Aparat de Ras pentru barbati BIC 3 Action, 3 lame
Cantitate:


Aparat de Ras pentru barbati BIC 3 Action, 3 lame asigura un barbierit eficient la un pret foarte avantajos. Este varianta cea mai buna pentru un raport corect calitate-pret. Creat pentru a oferi un barbierit fin, BIC 3 Action este un aparat de ras cu 3 lame din otel inoxidabil acoperite in polimer si crom ce intaresc lamele si le pastreaza ascutite. Pentru un plus de confort si alunecare, capul fix are o banda lubrifianta imbogatita cu Vitamina E si Aloe Vera. Manerul este curbat pentru un control imbunatatit. BIC 3 Action este un aparat de ras pentru barbati de calitate ce ofera un barbierit fin de fiecare data cand este folosit.

Adauga opinia ta

Pret 4,03 Lei
BRAND BIC
Tip produs APARAT RAS
Pentru ADULTI
Tip ten MIXT
Nr. lame 3

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.