Cosul meu

0

Aparat de Ras pentru barbati BIC Flex 3 Classic, 3 lame

AcoMarket va recomanda, Aparatul de ras pentru barbati BIC Flex 3 Classic foloseste trei lame mobile cu arcuri care intra in actiune individual pentru a distribui si absorbi uniform presiunea pe piele

763 Lei


Aparat de Ras pentru barbati BIC Flex 3 Classic, 3 lame asigura un barbierit eficient la un pret foarte avantajos. Este varianta cea mai buna pentru un raport corect calitate-pret. Rezultatul este un barbierit mai neted decat apratul de ras cu 3 lame fixe BIC; in plus, este conceput pentru a clati rapid si usor. Conceput cu un cap pivotant, BIC Flex 3 Classic urmareste perfect orice contur si curba pe fata, astfel incat sa nu pierdeti un par pentru rezultate curate. Acest aparat de ras pentru barbati are o banda lubrifianta larga, imbogatita cu Aloe Vera si vitamina E pentru o alunecare excelenta si un barbierit neted. Manerul curbat are, de asemenea, o prindere moale pentru un control constant si confortabil.

Adauga opinia ta

Pret 7,63 Lei
BRAND BIC
Tip produs APARAT RAS
Pentru ADULTI
Tip ten MIXT
Nr. lame 3

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.