Cosul meu

0

Deodorant spray Tesori d'Oriente Fior di loto 150ml

AcoMarket va recomanda, Tesori d'Oriente Fior di loto este un deodorant pentru femei ce combina notele inspirate din retetele vechi de frumusete Fior di loto, definind feminitatea si libertatea.

1427 Lei
Deodorant spray Tesori d'Oriente Fior di loto 150ml
Cantitate:


Tesori d'Oriente Fior di loto este un deodorant pentru femei. Cu note inspirate din retetele vechi de frumusete Fior di loto, acest deodorant spray parfumeaza si improspateaza cu delicatete pielea. Combate aparitia mirosurilor neplacute, asigurand o protectie de 24h, mereu in trend, care isi defineste identitatea printr-o atitudine increzatoare si un caracter atragator, captand toata atentia in jurul ei. Nu lasa urme pe haine sau pe piele. Testat dermatologic.,

Adauga opinia ta

Pret 14,27 Lei
BRAND Tesori d'Oriente
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.