Cosul meu

0

Deodorant antiperspirant spray Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact 150ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul antiperspirant spray Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact, protejeaza 48h impotriva transpiratiei, prevenind aparitia petelor pe haine. 

1488 Lei


Deodorant antiperspirant spray Nivea Invisible Black & White Ultimate Impact 150ml este primul deodorant cu protectie 48h impotriva transpiratiei care nu lasa pete albe pe hainele de culoare inchisa si previne aparitia petelor galbene pe hainele de culoare deschisa. Cu extracte de perle asigura timp de 48h reglarea transpiratiei si ofera pielii subratului un aspect frumos si uniform. Combinatia optima intre un antiperspirant de incredere si ingrijirea delicata NIVEA.

Adauga opinia ta

Pret 14,88 Lei
BRAND NIVEA
Tip produs SPRAY
Pentru PENTRU EA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.