Cosul meu

0

Antiperspirant Borotalco Spray Original 150 ml

AcoMarket va recomanda, antiperspirantul spray Borotalco Spray Active Original 150 ml, ofera protectie eficienta impotriva transpiratiei de pana la 48 de ore. 

2112 Lei
Antiperspirant Borotalco Spray Original 150 ml
Cantitate:


Antiperspirant Borotalco Spray Active Original 150 ml este primul deodorant cu microcapsule,care sunt activate prin miscare,pentru o senzatie de prospetime continua. Eficacitatea sa a fost testata si sub efort fizic. Antiperspirant ce dureaza 48h ,si cu 0% alcool.

Borotalco Original, parfumul unic al gamei Borotalco

Specificatii

Zona corporala - Axila

Tip produs - Antiperspirant

Pentru - Unisex

Tip aplicator - Spray

Persistenta - 48 h

Beneficii - 100 % Natural

Proprietati - Fara alcool

Aroma - Lamaie

Cantitate - 150 ml

Adauga opinia ta

Pret 21,12 Lei
BRAND ALTELE
Tip produs SPRAY
Pentru ADULTI
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.