Cosul meu

0

Deodorant roll-on Nivea Men Invisible For Black & White 48h 50 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul roll-on Nivea Men Invisible For Black & White 48h, are o formula unica ce ofera o protectie antiperspiranta pentru 48h, lasand pielea uscata si catifelata.

1482 Lei
Deodorant roll-on Nivea Men Invisible For Black & White 48h 50 ml
Cantitate:


Nivea Men Invisible For Black & White 48h ofera protectie de incredere timp de 48 h si in acelasi timp ingrijeste pielea subratului. Formula sa este delicata, se absoarbe rapid, fara senzatie lipicioasa, lasand pielea uscata si catifelata. Parfumul unic asigura o senzatie de prospetime si de ingrijire pentru intreaga zi

Adauga opinia ta

Pret 14,82 Lei
BRAND NIVEA
Tip produs ROLL-ON
Pentru PENTRU EL
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.