Cosul meu

0

Vopsea de par Garnier Color Sensation 4.12 Saten Radiant

AcoMarket va recomanda, Garnier Color Sensation, cu formula sa unica de crema, imbogatita cu 3 uleiuri nutritive, hraneste si protejeaza fibra in profunzime, acoperind 100 % firele albe.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1378 Lei


Garnier a creat un produs unic puternic impotriva uscarii cu actiune pana la 8 saptamani pentru o culoare bogata! Color Sensation cu formula sa unica de crema, imbogatita cu 3 uleiuri nutritive, masline, avocado si karite, hraneste fibra in profunzime, parul dumneavostra fiind protejat impotriva uscarii pana la urmatoarea vopsire. Parul va deveni matasos si moale la atingere. Deoarece parul este protejat si hranit in profunzime, culoarea se mentine timp mai indelungat. Culoarea este uluitor de bogata si de stralucitoare. Acoperirea 100 % a firelor albe este garantata. Descopera beneficiile Garnier Color Sensation !

Adauga opinia ta

Pret 13,78 Lei
Brand GARNIER
Culoare SATEN

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.