Cosul meu

0

Spuma par Taft Power si Fullness Nr 5, 200 ml

AcoMarket va recomanda Spuma par Taft Power si Fullness Nr 5, 200 ml, o spuma modelatoare pentru fixare puternica, ce mentine coafura pana la 24 de ore, fara sa lipeasca firele de par intre ele.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1165 Lei


Spuma par Taft Power si Fullness Nr 5, 200 ml ml este o spuma modelatoare pentru fixare puternica, care mentine parul pana la 24 de ore, fara sa lipeasca firele intre ele, avand un miros placut.

Adauga opinia ta

Pret 11,65 Lei
Brand TAFT
Tip produs SPUMA PAR
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.