Cosul meu

0

Spuma par Taft Ultra Stark 4 cu arginina 180 ml

AcoMarket va recomanda spuma pentru par Taft Stark 4 cu arginina 180 ml, o spuma modelatoare ce mentine coafura pana la 48 ore, fara sa lipeasca firele de par intre ele, avand un miros placut.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

984 Lei
Spuma par Taft Ultra Stark 4 cu arginina 180 ml
Cantitate:


Spuma modelatoare pentru par Taft Ultra Stark 4 cu arginina 180 ml este o spuma pentru fixare puternica, care mentine parul pana la 48 de ore, fara sa lipeasca firele intre ele, avand un miros placut. Nu contine silicon, parabeni si parfum si protejeaza parul impotriva deshidratarii.

Adauga opinia ta

Pret 9,84 Lei
Brand TAFT
Tip produs SPUMA PAR
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.