Cosul meu

0

Sampon Pantene Pro V Repair & Protect 250 ml

AcoMarket va recomanda, samponul Pantene Pro V Repair & Protect, sampon pentru par deteriorat, cu varfuri despicate, repara si intareste firul de par, actionand din interior spre exterior.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1145 Lei


Pantene Pro-V Repair & Protect ajuta la intarirea firului de par, redandu-i stralucirea si aspectul sanatos. Aceasta contribuie la repararea firelor despicate si regenereaza parul deteriorat, actionand din interior spre exterior. In plus, nu ingreuneza parul. Cu Pantene Pro-V Repair & Protect folosit la fiecare spalare, veti avea un par mai frumos si vizibil mai sanatos si fara varfuri despicate

Adauga opinia ta

Pret 11,45 Lei
Brand PANTENE
Tip produs SAMPON
Pentru PENTRU EA
Tip par DEGRADAT
Cantitate 101 - 250 ml
Aroma ALTELE
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.