Cosul meu

0

Masca tratament par Kallos Placenta 275 ml

AcoMarket va recomanda, masca tratament par Kallos Placenta 275 ml, contine ingrediente extrase din grau si maduva de bambus, care fac ca parul sa devina puternic, matasos si usor de aranjat. Este ideal pentru persoanele cu parul uscat si deteriorat.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

779 Lei
Masca tratament par Kallos Placenta 275 ml
Cantitate:


Masca tratament par Kallos Placenta 275 ml este un produs regenerant, destinat parului uscat si deteriorat. Contine peptide, vitamine si saruri minerale extrase din grau si maduva de bambus, un excelent inlocuitor al tratamentului pe baza de maduva si placenta animala. Revitalizeaza parul facandu-l sa devina puternic, matasos si usor de aranjat.

Adauga opinia ta

Pret 7,79 Lei
Brand KALLOS
Tip produs MASCA
Tip par DEGRADAT
Cantitate 250 - 750 ml
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.