Cosul meu

0

Masca tratament par Kallos Argan 1000 ml

AcoMarket va recomanda, masca tratament par Kallos Argan 1000ml, este o masca de par intensiva, destinata tratamentului parului vopsit, care hraneste si regenereaza in adancime structura firului de par.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1698 Lei
Masca tratament par Kallos Argan 1000 ml
Cantitate:


Masca tratament par Kallos Argan 1000 ml este o masca de par intensiva, imbunatatita cu ulei de argan, destinata tratamentului parului vopsit, care hraneste si regenereaza in adancime structura firului de par. Datorita continutului sau bogat in substante active parul isi va recapata vitalitatea, stralucirea si efectul matasos.

Adauga opinia ta

Pret 16,99 Lei
Brand KALLOS
Tip produs MASCA
Tip par VOPSIT
Cantitate 751 ml - 1 L
Beneficiu REGENERARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.