Cosul meu

0

Lac de unghii Farmec Ultrarezistent Nr.3 11ml

AcoMarket va recomanda lacul de unghii Farmec Ultrarezistent Nr.3, 11ml, oja eleganta, usor de aplicat, ofera acoperire maxima, stralucire si durabilitate pentru o manichiura perfecta.

1126 Lei


Lac de unghii Farmec Ultrarezistent Nr.3, 11ml este un lac de unghii creat pentru obtinerea de efecte unice si deosebite. Are o formula usor de aplicat ce asigura acoperire maxima, stralucire si durabilitate. Contine particule stralucitoare pentru o manichiura deosebita. Se poate aplica peste o alta oja oferind manichiurii dumneavoastra un aspect elegant.

Adauga opinia ta

Pret 11,26 Lei
BRAND FARMEC
Tip OJA SI LAC UNGHII

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.