Cosul meu

0

Lotiune de corp pentru protectie solara Nivea Sun Kids SPF 50+, 150 ml

Lotiunea de protectie solara NIVEA SUN Swim & Play cu FPS ridicat 50+ este un produs inovator, care le ofera celor mici atat protectie solara de incredere, dar si bucuria de a se juca liber, datorita formulei foarte rezistente la apa.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

5134 Lei


Lotiune de corp pentru protectie solara Nivea Sun Kids SPF 50+, 150 ml este special dezvoltata pentru pielea sensibila a copiilor.

Contine filtre organice si minerale extrem de eficiente UVA/UVB pentru protectie imediata si de lunga durata.

Formula cu Dexpanthenol ajuta la protejarea barierei naturale a pielii si mentine protectia in apa pentru un timp indelungat.

Formula inovatoare a noilor produse pentru protectie solara de la NIVEA este mai prietenoasa cu hainele: nu se impregneaza si se spala mai usor.

Reduce riscul producerii de alergii datorate expunerii la soare.

APLICARE

Aplica intotdeauna inainte de expunerea la soare.

Reaplica frecvent, mai ales dupa contactul cu apa sau utilizarea prosopului.

Adauga opinia ta

Pret 51,34 Lei
BRAND NIVEA
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.