Cosul meu

0

Cosmetic Plant SUN Crema protectoare de fata cu ulei masline OZONIZAT și Vitamina E, SPF 30, 50ml

AcoMarket va recomanda Cosmetic Plant SUN Crema protectoare de fata cu ulei masline OZONIZAT și Vitamina E, SPF 30, 50ml care protejeaza pielea de radiațiile ultraviolete cauzatoare de arsuri și ȋmbătrânire prematură

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1676 Lei
Cosmetic Plant SUN Crema protectoare de fata cu ulei masline OZONIZAT și Vitamina E, SPF 30, 50ml
Cantitate:


Crema protectoare pentru fața Cosmetic Plant SPF 30 cu ulei de masline OZONIZAT și Vitamina E, combină efectul protector al filtrelor UV și al vitaminei E cu cel de hidratare, reparare și calmare a uleiului de măsline . Folosit ca mediu de stabilizare al ozonului, uleiul de măsline eliberează gradual oxigen activ către substraturile biologice și astfel se asigură acțiunea de oxigenare a pielii, se imbunătățește circulația sangvină locală și se menține sănătatea țesuturilor.

Adauga opinia ta

Pret 16,76 Lei
Brand COSMETIC PLANT
Tip produs CREMA
Pentru ADULTI
Utilizare FEMEI
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.