Cosul meu

0

Caseta STR8 Hero (aftershave 100ml + deodorant 150ml)

AcoMarket va recomanda caseta STR8 Hero, ce contine un after shave si un deodorant spray. Este dedicata barbatilor activi si puternici.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

3900 Lei


Caseta STR8 Hero contine un after shave si un deodorant spray. Lotiunea after shave Hero calmeaza pielea impiedicand iritarea acesteia, inchide porii si lasa un parfum energizant fresh - condimentat. Da o nota de distinctie, fiind in acelasi timp un after shave fresh. Deodorantul STR8 Hero este destinat barbatilor, oferindu-le acestora o protectie activa impotriva transpiratiei, cat si un parfum aparte, puternic si senzual.

Adauga opinia ta

Pret 39,00 Lei
Brand STR8
Tip produs SETURI
Pentru PENTRU EL

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.