Cosul meu

0

Deodorant spray Antonio Banderas Mediterraneo 150 ml

AcoMarket va recomanda, deodorantul spray Antonio Banderas Mediterraneo, ofera protectie 24h impotriva mirosului neplacut al transpiratiei.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1290 Lei
Deodorant spray Antonio Banderas Mediterraneo 150 ml
Cantitate:


Deodorantul spray Antonio Banderas Mediterraneo ofera protectie 24h impotriva mirosului neplacut al transpiratiei, iar parfumul sau mediteranean discret aduce un plus de prospetime pe durata intregii zile.

Adauga opinia ta

Pret 12,09 Lei
Brand ANTONIO BANDERAS
Tip produs DEODORANT
Pentru ADULTI
Cantitate 101 - 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.