Cosul meu

0

After Shave Gillette Cool Wave 100 ml

AcoMarket va recomanda, After Shave Gillette Cool Wave 100 ml calmeaza imediat pielea proaspat rasa, prin reducerea arsurilor de ras si orice sentiment de disconfort dupa ras.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1957 Lei
After Shave Gillette Cool Wave 100 ml
Cantitate:


After Shave Gillette Cool Wave 100 ml are un parfum de lunga durata. Contine substante hidratante care tonifiaza pielea. Reimprospateaza cu un parfum curat, racoritor si masculin. Fara alcool reface echilibrul sanatos al pielii dupa barbierit. Parfum revigorant, masculin care dureaza mai mult.

Adauga opinia ta

Pret 19,58 Lei
Brand GILLETTE
Tip produs AFTER SHAVE
Tip ten NORMAL
Cantitate < 100 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.