Cosul meu

0

Bureti universali Mr Mattes 3/set

AcoMarket va recomanda buretii universali Mr Mattes 3/set, sub forma de pernita cu burete de sarma, ideali pentru curatarea vaselor si a accesoriilor din bucatarie, precum si din baie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

229 Lei


Buretii universali Mr Mattes 3/set sunt sub forma de pernita cu burete de sarma. Este un burete ideal pentru spalarea vaselor si a accesoriilor din bucatarie, precum si din baie. Este un accesoriu nelipsit din casa fiecarei gospodine. Buretii universali Mr Mattes 3/set utili pentru a freca cratitele patate de mancare sau cu fundul ars de la mancare.

Adauga opinia ta

Pret 2,30 Lei
Brand MR. MATTES
Bucati/set 3 / SET
Tip de suprafata UNIVERSAL
Tip produs BURETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.