Cosul meu

0

Burete de vase rotund cu sarma Mr Mattes 2/set

AcoMarket va recomanda buretele de vase rotund cu sarma Mr Mattes, un burete de vase cu sarma ideal pentru spalarea vaselor si a accesoriilor din bucatarie.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

334 Lei


Mr Mattes este un burete de vase cu sarma ideal pentru spalarea vaselor si a accesoriilor din bucatarie. Contine sarma din inox. Este un accesoriu nelipsit din bucatarie fiecarei goaspodine. Util pentru a freca cratitele patate de mancare sau cu fundul ars de la mancare.

Adauga opinia ta

Pret 3,34 Lei
Brand MATTES
Bucati/set 2 / SET
Tip de suprafata CERAMICA
Tip produs BURETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.