10 reguli de aur care te ajută să ai grijă de pielea feței tale în fiecare zi

Regula 1,  Îngrijire specifică pentru fiecare tip de piele

Pentru a avea grijă și pentru a vă respecta pielea, asigurați-vă în primul rând că alegeți produse special concepute pentru tipul de piele. Pielea uscată nu are aceleași nevoi ca și pielea grasă.

AcoMarket va recomanda produsul: Crema fata antirid de zi Elmiplant Hyaluronic 3D 50ml

Regula 2, Acordați o atenție specială zonelor fragile

Unele părți ale feței (contur ochi, buze etc.) au o piele deosebit de fină și fragilă. Aceste părți au nevoie de îngrijire specială, în special conturul ochilor și buzele. Aceste zone ale feței dvs. sunt mai sensibile și merită o atenție deosebită.

AcoMarket va recomanda produsul: Crema de zi anti-rid Nivea Q10 Plus 50 ml

Regula 3,  Curățenie blândă

Îngrijirea pielii sensibile începe cu îndepărtarea machiajului. Pentru a nu stresa pielea și a respecta echilibrul său natural, asigurați-vă că utilizați un produs de îndepărtare a machiajului neutru pentru pH, special creat pentru a vă curăța ușor epiderma.

 

AcoMarket va recomanda produsul: Lapte demachiant hidratant Gerovital Plant 200 ml

Regula 4, Ochii: o zonă de risc

Pielea conturului ochilor este de zece ori mai fină decât pielea de pe restul feței. Alegeți o rutină specifică pentru îndepărtarea machiajului în această zonă.

 

Regula 5, Exfolierea este indispensabilă

Utilizați un tratament adecvat pentru exfoliere o dată sau de două ori pe săptămână. Trebuie să fie eficient, dar blând și respectuos. Alegeți un produs de exfoliere neutru pentru pH, care este perfect pentru netezirea și purificarea pielii, respectând echilibrul natural.

 

Regula 6, Hidratarea este esențială

Pielea este  alcătuită din peste 70%. Pentru a o menține bine hidratată, este important să alegeți produsele de îngrijire a pielii pentru hidratare zilnică și mai ales care să echilibreze nivelul apei din piele. De asemenea, puteți utiliza o mască hidratantă în mod regulat, eliminând excesul cu un spray cu apă special dedicate pielii.

 

Norma 7, Preferabil machiaj hipoalergenic

Pentru a evita riscul de alergii legate de utilizarea produselor care nu sunt potrivite pentru pielea ta, alegeți machiajul hipoalergenic special creat pentru a satisface nevoile tuturor tipurilor de piele și ochi, chiar pielea sensibilă.

 

Norma 8, Protecția împotriva ultravioletelor

Indiferent de sezon, alegeți produse de îngrijire a pielii zilnice care includ filtre solare. Reduce efectele dăunătoare ale soarelui, care accelerează îmbătrânirea pielii.

 

Regula 9, Verificați stresul extern

Poluarea, fumul, stresul ... Toate acestea au efecte dăunătoare asupra pielii. Utilizați produse de îngrijire a pielii pentru a vă proteja pielea împotriva acestor stresuri zilnice înainte de a părăsi casa și de a vă curăța pielea bine atunci când veniți acasă seara.

 

Regula 10, Nu neglija buzele

De îndată ce simțiți nevoia, utilizați o cremă pentru buze. Nu ezitați să aplicați crema fragile ori de câte ori este necesar. Această zonă este deosebit de fragile. Nu trebuie neglijată.

    

AcoMarket va recomanda produsul: Caseta Nivea dama

                                                           Apa micelara pentru ten normal/mixt L'Oreal 400 ml