Reguli de utilizare optima a gelului de dus

Vara, anotimpul nostru preferat, perioada în care ne luăm concedii şi ne bucurăm de vreme şi vacanţa copiilor, s-a anunţat anul acesta caniculară, secetoasă şi lungă. Zilele toride ne moleşesc uneori chiar în timpul programului de lucru, iar gândul zboară la balacela din piscină, la câteva ore petrecute într-o salină sau, mai pragmatic, la un duş racoritor şi energizant în propria baie.

Produs de îngrijire indispensabil, gelul de duş acţionează asupra pielii în mai multe moduri, are grijă de corpul tău şi îţi dă senzaţia de revigorare şi prospeţime.  Există în două variante: simplu (shower gel sau body wash) şi cremă (deep moisture, nourishing sau cream oil), acesta din urmă fiind cu o textură asemănătoare loţiunii de corp, datorită ingredientelor de hidratare a pielii.

Ştiaţi însă că sunt câteva "reguli" în utilizarea optimă a gelului de duş? Nu folosiţi gelul de duş pe faţă, vă va usca pielea şi înfunda porii! Veţi exfolia mai uşor pielea şi scăpa de celulele moarte dacă puneţi cantitatea de gel de duş pe un burete! Nu utilizaţi o cantitate prea mare de gel, va crea multă spumă, iar dacă nu este clătit cu grijă, va rămâne pe piele şi o va lăsa lipicioasă. Pentru a clăti gelul de duş de pe corp, ideală este apa caldă, iar pentru a micşora porii, pasul următor este un duş cu apă rece.  

Noi, cei din echipa ACO Market, vrem să ai o piele de invidiat, hidratată, numai bună de a fi bronzată. Ştim că misiunea Dove este de a transforma frumusețea într-o sursă de încredere, transformând ritualurile zilnice de îngrijire în ritualuri de frumuseţe, aşa încât oferim la preţ promotional în aceaste zile, atât în magazinul online, cât şi în cele fizice,  toate gelurile de duş de 700 ml din gama Dove. Cu o textură cremoasă şi formula revoluţionară, gelul de duş Dove se distribuie uşor pe piele, curăţă delicat, hrăneşte şi hidratează, lăsând pielea fină și catifelată chiar după primul duş. Cum te simţi după experienţa Dove? Răsfăţată, cu o piele mai fină şi mai catifelată. 

ACO Market, produse de calitate, preţuri imbatabile! Nu crezi ?! Compară on-line şi nu numai preţurile produselor noastre cu cele existente în piaţă! ACO Market, preţuri bune, fără rabat la calitate.