Ingrijirea unghiilor

Îngrijirea unghiilor nu numai că îmbunătățește aspectul mâinilor, ci vă ajută să rămâneți sănătoși! Iată câteva sfaturi pentru a vă ajuta!

1. Tăiați unghiile atunci când ajung la un punct care este inconfortabil pentru tine. Dacă nu le tăiați când este nevoie, pot să se rupă sau să se prindă de lucruri. Chiar mai rău pot să zgârie lucrurile.

2. Urmați o dietă sănătoasă. Unghiile fragile pot fi cauzate de deficiențe de fier sau calciu. Alimentele bogate în fier includ ficat, carne roșie, specii de pește, produse din soia, fasole, lămâie, produse din cereale integrale, spanac verde, legume proaspete, sparanghel, patrunjel, păsări de curte împreună cu curcan, nuci, gălbenușuri de ou,  caise, etc. Mâncați multe dintre acestea pentru a vă ajuta să vă păstrați unghiile sănătoase!

Sfecla roșie de exemplu conține  mult calciu și, de asemenea vitamina D pentru a suplimenta creșterea sănătoasă a unghiilor. Consumul zilnic de sfeclă este de natură să vă facă  unghiile incredibil de sănătoase și robuste. De asemenea, pentru îngrijirea zilnică a unghiilor, introduceți   în alimentația zilnică și alte produse alimentare care conțin calciu, de exemplu, produse lactate.

3. Folosiți câteva trucuri și remedii pentru a vă curăța unghiile și pentru a elimina petele.

Stoarceți o lingură de suc de lămâie proaspăt  într-o ceașcă de apă normală și înmuiați toate unghiile de la mâini sau picioare în această soluție  pentru câteva minute. Curățați-le apoi cu apă fierbinte și  folosiți o cremă hidratantă. Acest lucru este cu adevărat un sfat util de îngrijire pentru a scăpa de petele de pe unghii.

4. Masați-vă unghiile cu cremă sau ulei special.

5. Înainte de a dormi folosiți o loțiune hidratantă pentru mîini. Apoi, puneți mănuși de țesătură subțire (de preferință cele destinate pentru hidratare sau cele fabricate dintr-un material elastic și respirabil) înainte de a vă culca. Acest lucru va împiedica crema să ajungă peste tot în pat și o  poate ajuta să acționeze asupra pielii și unghiilor. Dimineața mâinile vor fi foarte moi!

6. Încercați un ulei de unghii și cuticule.

7. Folosiți  soluții de întreținere pentru a reduce ruperea unghiilor.

Avertismente

Nu vă  roadeți unghiile! E rău pentru dinți și pentru unghiile voastre. De asemenea, salivă are enzime de slăbire a unghiilor. Chiar dacă nu le roadeți, țineți-vă unghiile departe de  gură!

Asigurați-vă că nu utilizați materiale ne dezinfectate. Spălați instrumentele  după fiecare utilizare pentru a nu vă  face unghiile chiar mai murdare.

Folosiți substanțe de înlăturare a lacului de unghii fără substanțe chimice nocive.

Pentru produse de curățenie vă recomandăm magazinul nostru online www.acomarket.ro

https://www.acomarket.ro/catalogsearch/result/?q=unghii

https://www.acomarket.ro/catalogsearch/result/?q=crema+maini