Apa termală, elixirul tău secret

Ai tot auzit de apa termală şi de binefacerile ei pentru piele, însă ştii ce este? Dacă ştii răspunsul e bine, înseamnă că o foloseşti (o poţi cumpăra de AICI la un preţ promoţional), dacă nu, îţi spunem noi, echipa AcoMarket. Apa termală este un tip de apă minerală cu pH neutru, care provine din izvoare termale de la mare adâncime, nepoluată şi lipsită de bacterii, îmbogăţită cu oligoelemente, săruri minerale, iod şi CO2 în drumul parcurs spre suprafaţă. Este recomandată pentru îngrijirea pielii sensibile, alergice sau iritate (şi nu numai, poate fi folosită de orice tip de ten!).

Deşi poate ţi se pare un moft sau un lux utilizarea apei termale, ar trebui să îi aloci un loc de cinste în bugetul alocat pentru frumuseţe şi sănătate. E ideală în perioada verii, hidratează, împrospătează şi calmează pielea supusă razelor solare. Trebuie însă să fii conştientă că utilizarea acestui produs este o etapă din schema de îngrijire a tenului tău, nu face miracole doar ea.

Bună pentru piele prin oligoelementele şi mineralele pe care le are în cantitate mare (pe care pielea le pierde prin transpiraţie în cantităţi mari vara), apa termală întăreşte capacitatea pielii de a se apăra de razele nocive ale soarelui.

Când putem folosi apa termală? În ritualurile noastre cosmetice – după demachiere, dimineaţa – pentru revigorare, în timpul zilei – pentru hidratare, răcorire, pentru fixarea sau împrospătarea machiajului, pentru tratarea iritaţiilor şi acneei, calmarea roşeţii tenului,  pentru calmarea arsurilor solare de gradul I, după epilare sau peeling. E indicată şi pentru pielea bebeluşului, calmându-i iritaţiile şi este recomandată în ameliorarea dermatitelor. În comerţ o găsim în dozaje diferite, de la recipiente de 250 ml, ideale pentru folosirea acasă, la cele de 50 ml, numai bune de purtat în geantă în perioada caniculară.

Şi în folosirea apei termale există reguli: îşi îndeplineşte mult mai bine rolul revigorant şi antiinflamator dacă este ţinută la frigider, trebuie pulverizată de la 20-25 cm şi nu trebuie lăsată pe piele mai mult de 20-30 secunde (nu trebuie să se evapore complet, surplusul de umezeală trebuie tamponat cu dischete demachiante).

Pentru că ştim cât de necesară este hidratarea pielii în perioada verii şi ne gândim la tine, noi, echipa ACO Market am decis să oferim la preţ promotional în aceaste zile apa termală naturală Elmiplant.

Produs de calitate, spray-ul cu apă termală naturală oferit de Elmiplant are grijă de pielea ta prin formula sa naturală, având o compoziţie unică de săruri minerale şi oligoelemente, fiind un produs 100% natural, testat dermatologic. Fără parabeni, parafină sau coloranţi, spray-ul conţine pe verso indicaţii detaliate despre compoziţia chimică şi recomandări de utilizare. Neavând restricţie la numărul de utilizări zilnice, îl putem folosi ori de câte ori simţim nevoia.

 AcoMarket va recomanda:  Apa termala naturala Elmiplant 150 ml