Cosul meu

0

Balsam fortifiant pentru par, Nuc şi Vitamina B6, 200 ml, Cosmetic Plant

AcoMarket va recomanda balsamul fortifiant pentru par, Nuc şi Vitamina B6, 200 ml, Cosmetic Plant datorită conţinutului în tanini, flavonoide, vitamina C şi ulei volatil, extractul de frunze de nuc are efect antiinflamator, astringent şi antiseptic, în timp ce vitamina B6 redă părului aspectul sănătos. Balsamul previne încărcarea electrostatică şi conferă părului flexibilitate, supleţe şi luciu. Plin de vitalitate şi strălucire, părul va fi uşor de pieptănat.

1388 Lei
Balsam fortifiant pentru par, Nuc şi Vitamina B6, 200 ml, Cosmetic Plant
Cantitate:


Balsam fortifiant pentru par, Nuc şi Vitamina B6, 200 ml, Cosmetic Plant cu efect de regenerare a firului de păr şi de protejare antimicrobiană a pielii capuluib Extractele din frunze de nuc, mesteacăn, urzică şi rozmarin alături de vitamina B6 şi extractele din coada calului şi rădăcină de brusture au efect de regenerare a firului de păr şi de protejare antimicrobiană a pielii capului. Datorită conţinutului în tanini, flavonoide, vitamina C şi ulei volatil, extractul de frunze de nuc are efect antiinflamator, astringent şi antiseptic, în timp ce vitamina B6 redă părului aspectul sănătos. Balsamul previne încărcarea electrostatică şi conferă părului flexibilitate, supleţe şi luciu. Plin de vitalitate şi strălucire, părul va fi uşor de pieptănat..

Adauga opinia ta

Pret 13,88 Lei
BRAND COSMETIC PLANT
Tip produs BALSAM
Tip par PENTRU TOATE TIPURILE
Cantitate < 250 ml
Aroma ALTELE
Beneficiu HIDRATARE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.