0729.300.293
Luni-Vineri: 8-16

Cosul meu

0

Detergent automat Ariel Mountain Spring 35 spalari 2.625 kg

AcoMarket va recomanda detergentul automat Ariel Mountain Spring, indeparteaza petele persistente fara a afecta tesatura hainelor albe.

Disponibilitate: Nu este in stoc

3565 Lei
Cantitate:


Detergentul automat Ariel Montain Spring este un detergent cu un miros placut, potrivit pentru hainele albe. Ariel automat Montain Spring indeparteaza petele chiar in profunzimea tesaturilor, oferind hainelor un aspect curat si placut. Cu un pachet puteti efectua 35 de spalari. Se poate folosi pentru spalarea chiar si la 30 de grade. Nu este recomandat pentru lana si matase.

Adauga opinia ta

Pret 35,65 Lei
Brand ARIEL
Tip AUTOMAT
Forma PRAF
Tip ALBE
Nr. spalari 30-35
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.