Cosul meu

0

Hartie igienica Zewa Deluxe Lavanda 3 straturi 8/set

AcoMarket va recomanda Zewa hartie igienica Deluxe Lavanda, transforma baia ta intr-o zona relaxanta, iar atmosfera devine linistitoare. Zewa Deluxe Lavender Dreams iti rasfata simturile cu un parfum aromat de lavanda proaspata.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1399 Lei
Hartie igienica Zewa Deluxe Lavanda 3 straturi 8/set is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Hartie igienica Zewa Deluxe Lavanda 3 straturi 8/set, transforma baia ta intr-o zona relaxanta, iar atmosfera devine linistitoare. Zewa Deluxe Lavender Dreams iti rasfata simturile cu un parfum aromat de lavanda proaspata, in timp ce hartia de 3 straturi este delicata cu pielea ta. Imbunatatita acum cu pernute confortabile, iti ofera o senzatie de ingrijire atenta si delicata. Ambalata in 8 role pe set.

Adauga opinia ta

Pret 13,99 Lei
Brand ZEWA
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 3
Parfum LEVANTICA

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.