Cosul meu

0

Vopsea de par Garnier Color Sensation 4.10 hematit misterios

AcoMarket va recomanda Color Sensation cu formula sa unica de crema hraneste si protejeaza fibra in profunzime. Contine pigmenti intensi ce acopera 100 % firele albe.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1299 Lei
Vopsea de par Garnier Color Sensation 4.10 hematit misterios is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Vopsea de par Garnier Color Sensation 4.10 negru albastrui contine pigmenti intensi ce acopera 100% firele albe. Culoarea este vizibila, senzationala si de durata. Imbogatita cu ulei din flori si sidef, formula ofera reflexii intense si o stralucire de oglinda. Pentru reflexii luminoase si un negru albastrui profund.

Adauga opinia ta

Pret 12,99 Lei
Brand GARNIER
Culoare NEGRU

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.