Cosul meu

0

Hartie igienica Volare Deluxe Ocean 3 straturi 10/set

AcoMarket va recomanda hartia igienica Volare Deluxe Ocean 3 straturi, realizata din celuloza cu o gofrare moale in contact cu pielea.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1380 Lei


Volare hartia igienica Deluxe Ocean 3 straturi este realizata din celuloza cu o gofrare moale in contact cu pielea. Fina si catifelata, are culoarea alba‚ portionata si imprimata. Moale si delicata la atingere, cu o usoara nota de parfum, fara ingrediente alergice pentru a fi blanda cu pielea ta, aducand in baie senzatia de prospetime si stare de bine data de parfumul oceanic. Poate fi folosita de toti membrii familiei. Hartia igienica Volare Deluxe are 130 foi/rola, este ambalata in seturi de 10 role.

Adauga opinia ta

Pret 13,80 Lei
Brand VOLARE
Nr. role/pachet 6 - 12
Nr. straturi 3
Parfum FRESH

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.