Cosul meu

0

Solutie pentru pete Vanish White 1l

AcoMarket va recomanda Vanish solutie pentru pete, solutie cu agenti de inalbire destinata indepartarii petelor dificile de pe tesaturi.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1449 Lei
Solutie pentru pete Vanish White 1l is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Solutie pentru pete Vanish White 1l  este un aditiv pentru curatarea petelor in profunzime, chiar si a celor uscate, extrem de dificile. Contine agenti puternici, naturali, de inalbire, pastrand albul stralucitor spalare dupa spalare. Solutie pete Vanish White 1l  nu afecteaza tesaturile. Se adauga o doza in masina de spalat sau pentru petele mai vechi si uscate se poate folosi direct pe pata. Cu rezultate excelente chiar si la 30 de grade.

Adauga opinia ta

Pret 14,49 Lei
Brand VANISH
Tip ALBE
Forma LICHID
Proprietati FARA CLOR
Tip produs SOLUTIE CURATAT PETE

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.