Cosul meu

0

Ulei parfumat aromaterapie Aroma Land antitabac 10 ml

AcoMarket va recomanda uleiul parfumat Aroma Land, se utilizeaza pentru aromaterapie raspandind in jur o aroma placuta, discreta cu specific oriental.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

520 Lei
Ulei parfumat aromaterapie Aroma Land antitabac 10 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Ulei parfumat aromaterapie Aroma Land antitabac 10 ml se utilizeaza pentru aromaterapie raspandind in jur o aroma placuta, discreta cu specific oriental. Pentru a combate eficient mirosul de tutun si a reimprospata atmosfera dintr-o camera se pun 3-5 picaturi de ulei parfumat in recipientul difuzorului de arome. Este ambalat intr-un recipient din sticla cu picurator si contine 10 ml de ulei.

Adauga opinia ta

Pret 5,20 Lei
Brand AROMA LAND
Tip ULEI
Cantitate < 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.