Cosul meu

0

Tus de ochi Farmasi Deep Look Dipliner negru

AcoMarket va recomanda tusul de ochi Farmasi Deep Look Dipliner negru, prin formula ultra-usoara si aplicatorul tip pensula va asigura crearea dintr-o singura aplicare a celor mai precise si durabile linii.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

950 Lei


Tus de ochi Farmasi Deep Look Dipliner negru prin formula ultra usoara si aplicatorul tip pensula va asigura crearea dintr-o singura aplicare a celor mai precise si durabile linii. Culoare: negru.

Adauga opinia ta

Pret 9,50 Lei
Brand FARMASI
Tip TUS

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.