Cosul meu

0

Spumant de baie Malizia Argan & Vanilie 1l

AcoMarket va recomanda, spumantul de baie Malizia Argan & Vanilie 1l, are o formula ce contine substante nutriente, ofera pielii o placuta senzatie de hranire si catifelare, ca o dulce si captivata mangaiere.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1265 Lei


Spumant de baie Malizia Argan & Vanilie 1l, are o formula ce contine substante nutriente ce ofera pielii o placuta senzatie de hranire si catifelare ca o dulce si captivata mangaiere.

Adauga opinia ta

Pret 12,65 Lei
Brand MALIZIA
Tip produs SPUMA DE BAIE
Pentru ADULTI
Cantitate 751 ml - 1 L

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.