Cosul meu

0

Spuma de ras Nivea Men Original Mild 200 ml

AcoMarket va recomanda, spuma de ras Nivea Men Original Mild, este o spuma foarte bogata ce previne uscarea pielii si aparitia iritatiilor.

Contactati departamentul de vanzari la 0729.300.293

1472 Lei
Spuma de ras Nivea Men Original Mild 200 ml is available for purchase in increments of 1
Cantitate:


Spuma de ras Nivea Men Original Mild este o spuma foarte bogata, cu agenti de ingrijire hidratanti si vitamine, ce previne uscarea pielii si aparitia iritatiilor. Asigura un barbierit total chiar si in cazul celor mai aspre fire de par. Compatibilitate la nivelul pielii testata dermatologic.

Adauga opinia ta

Pret 14,72 Lei
Brand NIVEA
Tip produs SPUMA RAS
Tip ten MIXT
Cantitate < 250 ml

Aceste detalii sumare au fost pregatite in scop informativ si sunt menite sa imbunatateasca experienta de cumparaturi pe website-ul www.acomarket.ro. Desi am acordat o atentie sporita in pregatirea acestor detalii si credem ca sunt exacte, aceste informatii nu inlocuiesc responsabilitatea dumneavoastra de a citi eticheta produsului inainte de folosire. A se nota ca produsele sunt supuse schimbarilor. Daca aveti nevoie de detalii precise referitoare la produs, trebuie sa consultati producatorul, ale carui date de contact se afla pe pachetul sau eticheta produsului. Fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.